Masal Oku

Wiki Article

masallar oku

Sürekli yeni masallar aramaktan sıkıldığını ve strese girdiğini biliyoruz. Sen bir elan hiç masal araştırmak zorunda kalma diye her zaman yeni bir masal ekliyoruz.

Masallar folk tarafından yaratılan, kuşaktan kuşağa mevrut ve normalgiyecekü durumların anlatıldığı hikayeler olarak tanımlanabilir. Kategorimizde en pop ve şatır masallar mahal almaktadır. Masallar genel olarak nene ve moruk tarafından çocukların uyuması ciğerin okunur.

Kısaltarak masal dinle ile çocuklarınızda mışıl mışıl uykuya geçiş yapabilir. Harika konular ile masallar çocukların rüya dünyalarını da gene yeşertmeye devam ediyor. Endamsız masal konularına bakıldığı ahit onlardan biri olarak Sempatik Sinekyer almaktadır. Türkçe masalları içerisinde yan düzlük Sevimli Sinek konusuna geldiğimiz zaman tüm doğcezire gezinen insanoğluın tepesine konan, yiyeceklerine gizli nihan hücumcu bir sinek varmış. Günlerden bir gündüz iki arkadaş gezinirken bir yandan da ellerinde elma yiyerek bahisşuyormuş.

Bu sayede daha amelî ve ak bir şekilde yeğleme tasni şansı velilere sunmuş olunur. Okuma kızılışkanlığı tutulmak karınin çocuğun en ilkin kaliteli masal dinlemesi gerektiğini söylememiz gerekir.

Sinekler ile Bal Kavanozu Masalı Yaşlı zen dürüstşam eve doğacak olan torununa ısırmak hazırlıyormuş. O sırada masanın üstünde duran bir…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc. Advertisement Advertisement

masallar

Bu güneş bir masalla henüz uyutum seni Birtanem şimdi bile nefesinle ben uyucam O derece mesafeye rağmen tarafımda bulunduğunu hissediyorum…

Sizinde çocuklarınızla şatır, matrak ve aynı zamanda meraklı dakikalar geçirmeniz karınin herhangi bir masalımıza tıklayıp okumanız kifayetli olacaktır.

Üstelik bu hikayeler beyninde senin bile hikayelerin vaziyet alabilir ve ebeveyn olarak nakit kazanabilirsin. Vahit yapman müstelzim bizimle iletişime yazılmak.

İslami masallar kategorimizde, çocuklar bâtınin zeka geliştirici, faydalı bir peygamberlerle ilişkin masalı sunuyoruz, Peygamberleri ve bizlere kattıkları mazmun ve önemi özetleyen mürebbi dini masalımızı yüzlü yüzlü okuyacaksınız ,dilerseniz masalımızı Youtube hatı Moruk Masalları yardımsıyla hazırlanmış mevcut videodan dinleyebilirsiniz. (

Maskara, kanalıyla ileriyi damga ederek, “Miniş bak şuradaki nehirde oynayanlar benim karındaşlerim. Sen de bize taşlıklıp dingildemek icap misin” niteleyerek sormuş.  Kocaoğlancıkların oyunları gerçekten çok eğlenceliymiş. Miniş ile  gayrı ayıların taliına koşarak gitmiş.

Bir varmış bir yokmuş. Ülkenin birinde birbirini çok seven Kay ve Gerda isminde iki arkadaş varmış. Mücavir evlerde oturan dü…

Şimdi sen de modern ve belirsiz bir masal oku ve çocuğunla eşsiz bir dünyaya tamam kadem at!

Ezop masalı: Aslan kralın sarayıDönemin birinde ormanın dibinde evetşarmış bir arslan kral. Bakalım, neler gelmiş başına?

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page