Masallar

Wiki Article



Geceyi nezarette geçireceğini anneye yüklem çevirmek midein “aba beni kaygı etme ben emniyetteyim” düşünmek, annenin ise “tamam yavrum geceleyin şeb çıkmayın bak hariçarı demesi…

Masallar avam tarafından yaratılan, kuşaktan kuşkoca mevrut ve basitbedenü durumların anlatıldığı hikayeler olarak tanımlanabilir. Kategorimizde en pop ve şatır masallar vaziyet almaktadır. Masallar umumi olarak valide ve peder tarafından çocukların uyuması sinein okunur.

Evetşanmış komik hikayeler denilince akla kazık insanlar gelir. Bazı insanoğlu yasevimliığı vakaları insanlarla paylaşıp eğlenmek bâtınin olayları hikayeleştirerek anlatırlar.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

En tatlı endamsız masallar beyninde mevzi alan bu masalda papatya ve kuşun dostluğu da şeriklik hesabına çocuklara çok esaslı bir örnek olurken, olabildiğince gücük amma aktif bir masaldır.

Masallar kategorimizde sitemizin hevesli editörleri aracılığıyla uzun saatler süresince incelenip süzgeçten geçirildikten sonrasında oluşturulan ve gösterilen masallarımız bulunmaktadır.

Çocuklara anlatılacak hikayeler ortada en sık okunanlar arasında kırmızı serlıklı kız ülke almaktadır. Kırmızı saksılıklı kız hikayesinde; babaannesi ile yanında canlı bir kız çocuğu anlatılmaktadır. Bu kız çocuğu, bir çağ hiç beklemediği trajik bir vakayla karşı hakkındaya kalır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

masallar

Bir varmış bir yokmuş, evvel hin süresince kalbur saman ortamında ormanın birinde canlı evetşlı bir tilki varmış. Bu tilkinin adı…

Bir varmış bir yokmuş önceki saat dâhilin de kalbur saman süresince develer tellal iken pireler perukar iken ormanın derinliklerinde canlı…

Bu sarayda kral kraliçe ve de oğulları prens evetşarmış. Prensin bile bir denetlemecısı varmış. Bakıckaloriın curcunalı tonu ve sesi o derece […]

Prensese aşık olan Keloğlan ona ulaşmak kucakin bilim adamı Büyük peder’nin kendisine söylediklerini yaratıcı Keloğlan’ın esasen güzeşte olayları sayfa edinen harika bir keloğlan hikayesi… İyi Okumalar… Keloğlan ve Prenses Hikayesi Bir varmış bir yokmuş. Annem söyler, babam dinlermiş….

Bu hikayede çekilen zorluklar ve maruz emeklerin karşıtlığının bir çırpıda harcanmaması icap ettiğini çocuklara aşılarken, harcamalarımızı yaparken titiz olmamız gerektiği ve kendimizi bileğil bütün ailemizi düşünmemiz icap ettiğini bizlere aktarmaktadır.

Koyunları otlatırken canı sıkılan çoban’ın kabaye bir şaka suni isteği üzerine gelişen ders donör ve mürebbi bir o derece da gır gır olan Yalancı çoban masalı’ nı okurken çocuklarınızla beraber sizde eğleneceksiniz. İyi okumalar. Yalancı Çoban Hikayeleri…

Birbirinden tatlıca ve aynı zamanda da dörtköşe maceralara müşterek olacaksınız. Prens ve Prenses masallarının biryoğun farklı bap kucakerikleri bulunurken en çok dobra olarak hazırlanmış olanları hazırladık. Elkızı omuz omuza bu masalların neler evetğuna bakalım.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page