Masallar Oku

Wiki Article



Uykucu tavşan masalı, uykuyu çok seven bir tavşandaçn okula saymak istememesi ve bunun muhtevain annesinin onu zorlamaması ciğerin tutkun taklidi yaparak okuldan kurtulmaya çkızılışmasını bap edinmektedir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bir varmış bir yokmuş ilk dakika içre kalbur saman içinde ormanın birinde canlı gülümser bir tavşan ailesi varmış. Bu familya…

Bu fikri gerçekleştiren Voltaire ve ihvanı neticede piyangoyu tutturarak parayı naillardır. Bu mevki uzun bir süre devam etmiş ve yalnızca bir eş 500.000 livre yöreında tıngır nailtır.

En tatlı güdük masallar arasında belde yer bu masalda papatya ve kuşun dostluğu da şeriklik yerine çocuklara çok balkı bir örnek olurken, berenarı kısaca lakin dokunaklı bir masaldır.

Henüz sonrasında kuş keloğlana kırmızı taşa bakmasını ve prensesi bulmasını söyleyip uçup gitmiş. Maceraya ve yardımseverliğe erkekılan keloğlan hemen bu duruma atlamış ve kuşun dediğine uyup yola koyulmuş.

Günlerden bir ruz prenses Sindirella biraz kızılcık meyvesi irkmek kucakin ormanda gezintiye çıkmış sepetini küçük kızılcıklarla doldurduktan sonra kimsesiz bir selen duymuş: – Bu selen bu selen nereden geliyor böyle? Sindirella başını az buçuk yukarı kaldırınca tam…

Bir varmış bir yokmuş, önce zaman süresince kalbur saman içinde ormanın birinde yaşayan hayvanlar varmış. Bu hayvanlar birbirleri ile dayanıklı…

masallar

Bir dahaki sefere tefsir yaptığımda kullanılmak üzere etapı, e-posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere aşamaı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Bu sarayda kral kraliçe ve de oğulları prens evetşarmış. Prensin de bir bakıcısı varmış. Falckaloriın seda tonu ve sesi o denli […]

  Bir varmış bir yokmuş. Evvel ahit içre kalbur saman içre, develer tellal pireler berber iken, ben dayımın ilkokuliğinde tıngır mıngır sallanır iken, uzaklarda bir yerlerde er eş çam dikmelarının arkasında bir saray varmış.

Fakat durumlar hiç de planlandığı kadar gitmez ve keloğlanın zekasına fanatik mütebaki padişilenme onu armağanlar ve kızı ile evlendirir.

Kısaca masal dinle ile çocuklarınızda mışıl mışıl uykuya geçiş yapabilir. Harika mevzular ile masallar çocukların hayal dünyalarını da tekrar yeşertmeye devam ediyor. Kısaltarak masal mevzularına falldığı saat onlardan biri olarak Sıcacık Sinekyer almaktadır. Türki masalları içerisinde arz kayran Yalabık Sinek konusuna geldiğimiz gün bütün doğada gezinen insanların tepesine konan, yiyeceklerine bâtın muzlim muhacim bir sinek varmış. Günlerden bir ruz iki arkadaş gezinirken bir yandan da ellerinde elma yiyerek hususşuyormuş.

Keloğlanın Ali Cengiz Oyunları masalı içerisinde vesair tüm masalların anne bahsetmeında olduğu kadar zekasına ve kurnazlığına bastırık verilmiştir.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page